Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379960514
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000139689 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0105275 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000139664 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 03 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000137301 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155141 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000133689 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy rozdz.
Dla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka, kierunków: towaroznawstwo i przetwórstwo żywności, higiena i bezpieczeństwo żywności, dietetyka.