Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia żywności i żywienia / pod redakcją naukową Marka Zina ; [autorzy rozdziałów Marian Gil, Elżbieta Głodek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk, Marek Zin].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2014.Description: 401, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788379960514
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000139689
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0105275 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000139664
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M 03 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000137301
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155141 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133689
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów wydziałów technologii żywności i żywienia człowieka, kierunków: towaroznawstwo i przetwórstwo żywności, higiena i bezpieczeństwo żywności, dietetyka.

Zin, Marek
  • Field of activity: Malarstwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • Associated group: Uniwersytet Rzeszowski.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2002012791

  • VIAF ID: 60998238
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Artyści amatorzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080963

  • Place of birth: Zamość (Polska).