Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014.Description: 181 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788362511334
  • 9788362511839
Subject(s): Online resources: Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104683 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136057
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104684 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000136070
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Gb 25 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000134940
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155163 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000133711
Total holds: 0

Bibliogr. s. 163-174.

Dostępne również w formie elektronicznej.