Baner ze zdjęciem biblioteki

Porównanie i ocena trzech metod oznaczania tłuszczu w serze : (Metoda Ratzlaff'a, Allemann'a i butyrometryczna = Determinations of fat content in cheese by means of three methods / Eugeniusz Pijanowski.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Prace i Sprawozdania Zakładu Mikrobiologii i Przemysłu Rolnego Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego i Instytutu Przemysłu Fermentacyjnego i Bakteriologii Rolnej Muzeum Przemysłu i Rolnictwa w Warszawie ; nr 24Publication details: Warszawa : [s.n.], 1936 Description: [6], 20 s. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Determinations of fat content in cheese by means of three methods
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167108 (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000137977
Total holds: 0

Na s. tyt. nazwa serii w jęz. fr.

Odb.: Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych, 1936, T. 37, z. 3.

Liczbowanie stron również: S. [7], 438-456.

Bibliogr. s. 454.

Streszcz. ang.