Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Język rosyjski - technologia żywności / Anna Bracławska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Russian, Polish Series: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydaw. SGGW-AR, 1982.Description: 165 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8300017399
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109517 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000105777
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 053134 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000042808
Total holds: 0

Dla studentów I roku studiów na wydz.: Technologii Żywności oraz Żywienia Człowieka i Wiejskiego Gospodarstwa Domowego.

Bracławska, Anna
  • Field of activity: Tłumaczenie.
  • VIAF ID: 311407052
  • Occupation: Tłumacze.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 96014534