Napromieniowywanie żywności w Stanach Zjednoczonych Ameryki / opracował Wł. Bednarczyk ; redaktor A. Prądzyński.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Series: Biblioteka "Postępów Techniki Jądrowej". Radionuklidy i Promieniowanie ; nr 41 | Biblioteka "Postępów Techniki Jądrowej" ; 313Publication details: Warszawa : Ośrodek Informacji o Energii Jądrowej, 1967.Description: 75 stron ; 20 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Tytuł oryginalny: Current status and commercial prospects for radiation preservation of food
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 165052 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000134468 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Na stronie redakcyjnej: Na podstawie pracy H. W. Ketchuma, J. W. Osburna Jr. i J. Deitcha "Current status and commercial prospects for radiation preservation of food". Sprawozdanie TID - 21431, USGPO Washington (1953).
W serii głównej nr 313.
Na prawach rękopisu do użytku służbowego. Bez prawa przedruku w publikacjach jawnych.
