Interakcje związków przeciwutleniających występujących w roślinach oraz suplementach diety z bakteriami reprezentującymi mikrobiotę jelitową człowieka / Aleksandra Duda-Chodak.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000132190 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (402) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000132191 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (402) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000132192 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000132194 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132195 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
W serii gł.: nr 525.
Na s. tyt.: Praca wykonana w Katedrze Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
Bibliogr. s. 166-186.
Streszcz. ang.