Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia przyrządzania potraw : praca zbiorowa / pod. red. Stanisława Zalewskiego ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: Jan Kucharczyk et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Skrypty Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego Akademii Rolniczej w WarszawiePublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW-AR, 1982.Edition: Wyd. 3Description: 240 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 830001781X
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109674 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000107167
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 109675 II (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000107168
Total holds: 0

Bibliogr. przy ćwiczeniach.

Kucharczyk, Jan.
  • Field of activity: Kuchnia.
  • Field of activity: Dietetyka.
  • VIAF ID: 101993035