Technologia przyrządzania potraw : praca zbiorowa / pod. red. Stanisława Zalewskiego ; [poszczególne ćwiczenia oprac.: Jan Kucharczyk et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 830001781X
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109674 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000107167 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 109675 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000107168 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
109671 II Ćwiczenia z botaniki : praca zbiorowa / | 109672 II Ekonomiczne zagadnienia gospodarstwa leśnego / | 109673 II Ekonomiczne zagadnienia gospodarstwa leśnego / | 109674 II Technologia przyrządzania potraw : praca zbiorowa / | 109675 II Technologia przyrządzania potraw : praca zbiorowa / | 109676 II Ćwiczenia z biochemii / | 109677 II Ćwiczenia z biochemii / |
Bibliogr. przy ćwiczeniach.