Zasady żywienia : planowanie i ocena : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych / Hanna Kunachowicz [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302134814
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 071 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136225 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134237 |
Total holds: 0
Na s. tyt. i okł.: Reforma 2012.
Na okł.: Do nowej podstawy programowej.
Bibliogr. i akty prawne s. 322-325.