Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Zasady żywienia : planowanie i ocena : kwalifikacja T.15.1 : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych / Hanna Kunachowicz [et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2014.Edition: Wyd. 2Description: 335, [1] s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302134814
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 071 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136225
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sl 04 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134237
Total holds: 0

Na s. tyt. i okł.: Reforma 2012.

Na okł.: Do nowej podstawy programowej.

Bibliogr. i akty prawne s. 322-325.