Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : [podręcznik]. Cz. 1 / Aleksandra Pocner.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302027895
- 9788302031700
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 50/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136251 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 09/1 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134213 |
Total holds: 0
Podtyt. wg okł.
Bibliogr. s. [256].
Dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.