Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : [podręcznik]. Cz. 1 / Aleksandra Pocner.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2007.Edition: Wyd. 16Description: 255, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302027895
  • 9788302031700
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 50/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136251
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 09/1 (Browse shelf(Opens below)) 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134213
Total holds: 0

Podtyt. wg okł.

Bibliogr. s. [256].

Dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.