Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2 / Małgorzata Konarzewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Gastronomia ; t. 2Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2015.Description: 496 s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302147210
  • 9788302147227
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 06/2 (Browse shelf(Opens below)) 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134209
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 52/2/2 (Browse shelf(Opens below)) T. 2 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136260
Total holds: 0

Na s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA. Na okł.: kwalifikacja T. 6, nowa podstawa programowa.

Bibliogr. s. 489-490.