Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej. 3 / Małgorzata Konarzewska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2013.Description: 332 s. : il. kolor ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302140808
  • 9788302140815
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 51/3 (Browse shelf(Opens below)) 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136261
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 08/3 (Browse shelf(Opens below)) 3 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000134207
Total holds: 0

Na okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wydawcy.

Bibliogr. s. 331-332.