Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej. 3 / Małgorzata Konarzewska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788302140808
- 9788302140815
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nc 51/3 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136261 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 08/3 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000134207 |
Total holds: 0
Na okł. i s. tyt.: REA - nazwa poprzedniego wydawcy.
Bibliogr. s. 331-332.