Chemia żywności / Piotr Tomasik ; [kolegium redakcyjne Wiesława Tracz, Tadeusz Kasperczyk, Małgorzata Kwaśniak] ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393663651
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136492 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 06 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136497 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Md 07 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136498 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155579 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136475 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155580 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000136476 |
Total holds: 0