Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / pod redakcją: Mariusza Witczaka, Adama Florkiewicza, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Prace Młodych Pracowników Nauki i Doktorantów ; t. 1Publication details: Kraków : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, cop. 2015.Description: 168 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788393700141
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0106626 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Available 1000132999
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155651 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Available 1000136654
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 155652 II (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Available 1000136655
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0104959 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Available 1000136597
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ N 074/1 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000136607
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sa 20 (Browse shelf(Opens below)) T. 1 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000136614
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.