Wybrane zagadnienia nauki o żywności i żywieniu : praca zbiorowa / pod redakcją: Mariusza Witczaka, Adama Florkiewicza, Teresy Witczak ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393700141
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0106626 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Available | 1000132999 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155651 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Available | 1000136654 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 155652 II (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Available | 1000136655 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104959 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Available | 1000136597 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 074/1 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136607 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 20 (Browse shelf(Opens below)) | T. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000136614 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.