Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności : XX sesja naukowa : streszczenia doniesień / Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Polska Akademia Nauk. Komitet Technologii i Chemii Żywności, 1989.Description: 207 s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 165648 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000135242 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138476 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000052066 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 137904 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000051433 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 137903 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000051432 |
Total holds: 0
Indeks.
