Optymalne wykorzystanie surowców w produkcji żywności : XX sesja naukowa : streszczenia doniesień / Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 165648 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000135242 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 138476 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000052066 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 137904 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000051433 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 137903 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000051432 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Indeks.