Postępy w technologii żywności : streszczenia referatów i doniesień : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 15-16 września 1994 / [kom. red.: Bohdan Achremowicz et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8385766146
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 29 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000136646 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Indeks nazwisk.
Bibliogr. s. 284.
Tekst częśc. ang.