Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla jednostek prowadzących audit i certyfikację systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności PKN-ISO/TS 22003 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327545695
- PKN-ISO/TS 22003:2015-06
- Food safety management systems - Requirements for bodies providiing audit and certification of food safety management systems [Other title]
- Nr ujednolicony: PKN-ISO/TS 22003:2015-06
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7951 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139301 |
ICS 03.120.20 ; 67.020.
Bibliogr. s. 33.
Wprowadza ISO/TS 22003:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 18 czerwca 2015 r.
Wprowadza ISO/TS 22003:2013, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 18 czerwca 2015 r.