Mleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 2: Metoda enzymatyczna wykorzystująca galaktozową część laktozy PN-ISO 5765-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2015.Description: 20 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327548412
- PN-ISO 5765-2:2015-09
- Dried milk, dried ile-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-ISO 5765-2:2015-09
- Dostępne również w formie elektronicznej.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7958 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139308 |
ICS 67.100.10;67.100.30;67.100.40.
Bibliogr. s. 20.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r.
