Mleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 2: Metoda enzymatyczna wykorzystująca galaktozową część laktozy PN-ISO 5765-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327548412
- PN-ISO 5765-2:2015-09
- Dried milk, dried ile-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose [Inny tytuł]
- Nr ujednolicony: PN-ISO 5765-2:2015-09
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7958 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139308 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
ICS 67.100.10;67.100.30;67.100.40.
Bibliogr. s. 20.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r.
Wprowadza ISO 5765-2:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 31 sierpnia 2015 r.