Mleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 1: Metoda enzymatyczna wykorzystująca glukozową część laktozy PN-ISO 5765-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327547224
- PN-ISO 5765-1:2015-07
- Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-ISO 5765-1:2015-07
- Dostępny także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7953 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139303 |
ICS 67.100.10 ; 67.100.30 ; 67.100.40.
Bibliogr. s. 20.
Dostępny także w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.
Wprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.