Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko w proszku, mieszanki lodziarskie w proszku i sery topione - Oznaczanie zawartości laktozy - Część 1: Metoda enzymatyczna wykorzystująca glukozową część laktozy PN-ISO 5765-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2015.Description: 20 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327547224
Other title:
  • PN-ISO 5765-1:2015-07
  • Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese - Determination of lactose content - Part 1: Enzymatic method utilizing the glucose moiety of the lactose [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 5765-1:2015-07
Available additional physical forms:
  • Dostępny także w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7953 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139303
Total holds: 0

ICS 67.100.10 ; 67.100.30 ; 67.100.40.

Bibliogr. s. 20.

Dostępny także w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.

Wprowadza ISO 5765-1:2002, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 27 lipca 2015 r.

Polska.
Polska.