Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych : kwalifikacja T.6 sporządzanie potraw i napojów / Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Egzamin Zawodowy. Repetytorium + TestyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2015.Edition: Wyd. 1 (rzut 1)Description: 254 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788302153563
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nc 24 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139361
Total holds: 0

Bibliogr. s. 252.