Obrazowanie zjawisk przemian fizykochemicznych wybranych grup owoców i warzyw z uprawy ekologicznej w czasie wegetacji i przechowywania / Grzegorz Zaguła, Maria Czernicka, Czesław Puchalski, Marcin Bajcar, Bogdan Saletnik, Tomasz Cebulak, Joanna Kotula.
Material type:
TextPublication details: Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2015.Description: 225, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788379962235
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mr 15 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139673 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Gc 20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000137157 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 218-[226].
