Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Opakowania i pakowanie żywności : wybrane zagadnienia / pod redakcją Krzysztofa Leszczyńskiego i Anny Żbikowskiej.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2016.Description: 211 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375836592
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107568 (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000156816
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sk 08 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000132894
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0105282 (Browse shelf(Opens below)) 2 Checked out 05.05.2025 1000139757
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mj 11 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000137195
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Leszczyński, Krzysztof
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 315231695