Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy: Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Bułkowska, Elżbieta Kawecka-Wyrzykowska, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; 11 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2015.Description: 156, [2] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376585789
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Vol info Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Ma 21 (Browse shelf(Opens below)) 3 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000158495
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156036 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000137259
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107264 (Browse shelf(Opens below)) Cz. 1 1 Available 1000157116
Total holds: 0

Bibliogr. s. 147-156.