Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Material type:
TextAnalytics: Show analyticsPublication details: Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016.Description: 766 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788323339663
- 9788323394105
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | N 076 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139666 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sl 43 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000139614 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
|
Alergeny naturalne i dodatki do pokarmów jako przyczyny reakcji nadwrażliwości pokarmowej / Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Marcel Mazur, Anna Chmielewska. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 729-759 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Aspekty dietetyczne grzybów wielkoowocnikowych / Jadwiga Helbin. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 311-352 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Dodatki do żywności / Piotr Pokrzywa. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 53-62 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Etykietowanie środków spożywczych przeznaczonych dla konsumenta finalnego lub do zakładów żywienia zbiorowego / Ewa Dulińska-Stanek. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 73-87 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Korzyści i zagrożenia związane ze spozyciem roślin konsumpcyjnych / Joanna zając, Jadwiga Helbin. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 473-508 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Metale, półmetale i niemetale / Piotr Hydzik. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 237-272 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Metody konserwowania żywności / Jadwiga Helbin. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 103-111 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ocena stanu sanitarnego zakładów żywienia zbiorowego / Piotr Pokrzywa, by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 127-131 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Pozostałości leków weterynaryjnych w żywności / Piotr Hydzik. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 301-306 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ryzyko zdrowotne zwiazane z wykorzystaniem nanotechnologii w sektorze rolno-spożywczym / Piotr Hydzik. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 709-725 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Skutki toksyczne olejków eterycznych i roślin przyprawowych / Krzysztof Ciszowski. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 623-706 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
System RASFF / Piotr Pokrzywa. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 69-72 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Toksyny i substancje antyodżywcze roślin konsumpcyjnych / Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 509-622 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Trwałe zanieczyszczenia organiczne (TZO) / Piotr Hydzik. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 273-299 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Współczesne i interdyscyplinarne podejście do żywności / Emilia Kolarzyk. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 15-49 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Wybrane kategorie środków spożywczych / Ewa Dulińska-Stanek. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 89-102 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Zagrożenia mikrobiologiczne w aspekcie bezpieczeństwa żywności / Piotr Pokrzywa, Katarzyna Bandoła, Michał Seweryn. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 113-125 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Zanieczyszczenia pochodzące z emisji przemysłowych, srodków transportu i obróbki termicznej / Artur Potocki. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 167-234 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Zanieczyszczenia techniczne pochodzące z opakowań i urządzeń / Artur Potocki. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 155-166 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Zatrucia grzybami pleśniowymi - mykotoksyny i mykotoksynozy / Krzysztof Ciszowski, Wojciech Szot. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 387-469 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Zatrucia grzybami wielkoowocnikowymi / Krzysztof Ciszowski. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 353-386 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Związki mające zastosowanie w hodowli zwierząt / Artur Potocki. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 151-154 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Związki stosowane w uprawach roślin. / Artur Potocki. by
Material type:
In:
Seweryn, Michał. Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka. Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, cop. 2016. Strony 135-149 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|

Article