Żywność ekologiczna / [zespół aut.: Karol Chołaszczyński [et al.]. ; red. t.: Józef Tyburski] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Material type:
TextSeries: Rolnictwo Ekologiczne - Uniwersytet Warmińsko-MazurskiAnalytics: Show analyticsPublication details: Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013.Description: 257, [3] s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788362863488
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 20 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000139680 |
Total holds: 0
Bibliogr. przy pracach.
|
Charakterystyka ekologicznych sokow owocowych i warzywnych / Ewelina Hallmann. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 224-242 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Czym jest żywność ekologiczna? / Józef Tyburski. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 10-14 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 194-223 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mleka : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 163-193 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ekologiczne przetwórstwo zbóż : asortyment i jakość pieczywa / Ewa Siemianowska, Karol Chołaszczyński. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 143-162 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ewolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością / Katarzyna Iwaniszczuk. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 15-49 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Holistyczna ocena jakości produktów spożywczych metoda bioelektroniczną Vicenta-Rousseau / Peter Vanhoof. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 110-142 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 63-81 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Ocena jakości sensorycznej żywności ekologicznej / Eliza Kostyra. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 82-109 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Zasady przetwórstwa żywności ekologicznej / Renata Kazimierczak, Ewa Rembiałkowska. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 50-62 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|
|
Żywność GMO zagrożeniem dla konsumentów / Grażyna Cichosz, Stanisław K. Wiąckowski. by
Material type:
In:
Żywność ekologiczna. Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet", 2013. Strony 243-257 Article; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Availability:
(1)
|

Article