Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przemiany strukturalne przemysłu spożywczego w Polsce i UE na tle wybranych elementów otoczenia zewnętrznego / redakcja naukowa Robert Mroczek ; autorzy: Małgorzata Bułkowska, Piotr Chechelski, Jadwiga Drożdż, Agnieszka Judzińska, Grażyna Morkis, Robert Mroczek, Mirosława Tereszczuk ; kosultacja Roman Urban ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; 12 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2015.Description: 140, [2] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376585796
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne również w wersji elektronicznej.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 0107265 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000157117
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156158 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000139770
Total holds: 0

Bibliogr. s. 138-[141].

Dostępne również w wersji elektronicznej.