Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ćwiczenia z mikrobiologii ogólnej i mikrobiologii żywności / Ewa Kisielewska, Monika Kordowska-Wiater.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Lublin : WUP Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2015.Edition: Wyd. 3 zm. i rozszDescription: 204, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788372592347
NUKAT: xx003491338Inne nry kontrolne: (OCoLC)924673068 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Me 17 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000139873
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156164 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000139775
Total holds: 0

Zawiera wykaz cytowanych norm i rozporządzeń.

Literatura s. 199-200.

Dla studentów technologii żywności i żywienia człowieka, biotechnologii oraz dietetyki.

Kordowska-Wiater, Monika.
  • Field of activity: Nauczanie akademickie.
  • Field of activity: Mikrobiologia.
  • Field of activity: Biotechnologia.
  • Field of activity: Żywienie.
  • Associated group: Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2013025500

  • ORCID: 0000-0002-6255-7854
  • VIAF ID: 162250060
  • ISNI ID: 0000000111576820
  • WIKIDATA ID: Q61087654
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878