Mechanizm kształtowania konsumpcji żywności w Polsce / Krystyna Mazurek-Łopacińska.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, French, Russian Series: Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu ; nr 332 | Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu. Monografie i Opracowania ; nr 31Publication details: Wrocław : Wydaw. Uczelniane Akademii Ekonomicznej, 1986.Description: 266 s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8370110258
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 166257 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000139855 |
Total holds: 0
Seria gł. nr 332.
Literatura s. 251-258.
Streszcz. ang., fr., ros.
