Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Jakość surowca mięsnego : stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu : streszczenia wykładów plenarnych i doniesień = International Scientific Conference : Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing : summaries of plenary lectures and posters presentations : Baranowo, 14-15 IX 2005 / [Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Sekcja Technologii Mięsa].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- International Scientific Conference : Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing : summaries of plenary lectures and posters presentations
- Jakość surowca mięsnego : stan obecny i perspektywy w jego doskonaleniu i przetwarzaniu
- Quality of meat : present situation and perspectives in its improvement and processing
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 33 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000135754 |
Total holds: 0
Indeks.
Tekst równol. pol. i ang.