Przetwory owocowe, warzywne i grzybowe : wyciągi z norm / zebrali i oprac. Zbigniew Warzel, Barbara Zawiska.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-0651 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000135963 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
PB, poz. 10017/66.
Dla towaroznawców, laborantów, pracowników kontroli technicznej, rzeczoznawców, magazynierów i kierowników punktów sprzedaży detalicznej.