Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania PN-60/A-86919 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-60/A-86919
- Eatable vegetable fats. Testing methods. Determination of the temperature of softening point and of full clarification [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A-86919:1960
- Metody badań - Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania
- Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-0296 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000137684 |
Grupa katalogowa XII 69.
Przedruk dozwolony tylko za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego.
Ustanowiona 31 grudnia 1960 r.
Ustanowiona 31 grudnia 1960 r.