Baner ze zdjęciem biblioteki

Tłuszcze roślinne jadalne - Metody badań - Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania PN-60/A-86919 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1960.Description: 3, [1] s. ; 22 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • PN-60/A-86919
  • Eatable vegetable fats. Testing methods. Determination of the temperature of softening point and of full clarification [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-A-86919:1960
  • Metody badań - Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania
  • Oznaczanie temperatury mięknięcia i całkowitego sklarowania
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-0296 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000137684
Total holds: 0

Grupa katalogowa XII 69.

Przedruk dozwolony tylko za zgodą Polskiego Komitetu Normalizacyjnego.

Ustanowiona 31 grudnia 1960 r.

Ustanowiona 31 grudnia 1960 r.