Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.
Material type:
TextSeries: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej ; 163Publication details: Warszawa : Dział Wydawnictw IERiGŻ-PIB, 2015.Description: 388, [1] s. : il. kolor. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376585994
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 156396 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000137798 |
Total holds: 0
Bibliogr., netogr. s. 372-[389].
