Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Studia i Monografie - Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej ; 163Publication details: Warszawa : Dział Wydawnictw IERiGŻ-PIB, 2015.Description: 388, [1] s. : il. kolor. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788376585994
Subject(s):