Podstawy żywienia człowieka : przewodnik do ćwiczeń / Roman Cichon, Lidia Wądołowska.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Zeszyty Edukacyjne ; 3/94Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo ART, 1994.Description: 76, [2] s. : err. ; 23 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8385261559
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140878 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000045474 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140795 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000045413 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 56.
Dla studentów II roku studiów dziennych i zaocznych Wydziału Technologii Żywności.
