Jakość mięsa buhajków mieszańców rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej z rasą belgijską błękitno-białą w czasie przechowywania w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery / Katarzyna Śmiecińska ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ; 198Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2016.Description: 161 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788381000062
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 156426 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000140046 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 132-158.
Streszcz. ang.
