Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Jakość mięsa buhajków mieszańców rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej z rasą belgijską błękitno-białą w czasie przechowywania w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery / Katarzyna Śmiecińska ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie ; 198Publication details: Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2016.Description: 161 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788381000062
NUKAT: xx003768870Inne nry kontrolne: (OCoLC)956572315 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 156426 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000140046
Total holds: 0

Bibliogr. s. 132-158.

Streszcz. ang.