Masło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe) - Część 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej PN-ISO 8851-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327564122
- Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe)
- Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej
- PN-ISO 8851-2
- Nr ujednolicony: PN-ISO 8851-1:2016-07
- Butter - Determination of moisture non-fat solids and fat contents (Routine methods) - Part 2: Determination of non-fat solid content [Other title]
- Dostępne także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7977 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140209 |
ICS 67.100.20.
Bibliogr. s. 10.
Dostępne także w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 8851-2:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r.
Wprowadza ISO 8851-2:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r.