Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Masło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe) - Część 1: Oznaczanie zawartości wody PN-ISO 8851-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2016.Description: 10 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788327563460
Other title:
  • Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu (Metody rutynowe)
  • PN-ISO 8851-1
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 8851-1:2016-07
  • Butter - Determination of moisture non-fat solids and fat contents (Routine methods) - Part 1: Determination of maisture content [Other title]
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne także w wersji elektronicznej.

ICS 67.100.20.

Bibliogr. s. 10.

Dostępne także w wersji elektronicznej.

Wprowadza ISO 8851-1:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r.

Wprowadza ISO 8851-1:2004 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 6 lipca 2016 r.

Polska.
Polska.