Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych PN-ISO 11870 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788327563231
- Oznaczanie zawartości tłuszczu - Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych
- Ogólne wytyczne dotyczące stosowania metod butyrometrycznych
- PN-ISO 11870
- Nr ujednolicony: PN-11870:2016-07
- Milk and milk products - Determination of fat content - General guidance on the use of butyrometric methods [Other title]
- Dostępne także w wersji elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7974 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140212 |
ICS 67.100.01.
Bibliogr. s. 12.
Dostępne także w wersji elektronicznej.
Wprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r.
Wprowadza ISO 11870:2009 ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 1 lipca 2016 r.