Urządzenia elektryczne dla zakładów zbiorowego żywienia - Bezpieczeństwo użytkowania - Ogólne wymagania i badania BN-84/2567-02 / [Ewa Borowicz ; oprac. Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych, Bydgoszcz].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-84/2567-02
- Nr ujednolicony: BN-2567-02:1984
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3689 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140224 |
Na s. tyt.: Norma Branżowa.
Grupa katalogowa 0478.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych w Bydgoszczy; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 1 lutego 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1985 r. ; Zastępuje BN-77/2567-02.
Zgłoszona przez Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Urządzeń Chłodniczych i Gastronomicznych w Bydgoszczy; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 1 lutego 1984 r. jako norma obowiązująca od 1 lipca 1985 r. ; Zastępuje BN-77/2567-02.