Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Tłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 / [Barbara Karpińska ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1984.Opis: 4 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: xx002857601Inne nry kontrolne: (OCoLC)852952040 Inny tytuł:
  • BN-84/8013-07
  • Nr ujednolicony: BN-8013-07:1984
Tematy: Available additional physical forms:
  • Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-3754 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140230
Liczba zamówień: 0

Grupa katalogowa 1211.

Na str. tyt.: Norma branżowa.

Dostępny również jako dokument elektroniczny.

Zgłoszona Mięsnego przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu i Tłuszczowego dnia 25 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1984 r.