Tłuszcze zwierzęce jadalne topione - Wykrywanie i oznaczanie zawartości łoju w smalcu BN-84/8013-07 / [Barbara Karpińska ; oprac. Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1984.Opis: 4 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-84/8013-07
- Nr ujednolicony: BN-8013-07:1984
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3754 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140230 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Grupa katalogowa 1211.
Na str. tyt.: Norma branżowa.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona Mięsnego przez Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Przemysłu i Tłuszczowego dnia 25 stycznia 1984 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 lipca 1984 r.
