Wieprzowina - Części zasadnicze PN-86/A-82002 / Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA, 1986.Description: 4 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-86/A-82002
- Nr ujednolicony: PN-86/A-82002:1986
- Pork - Primal cuts [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-3998 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000138377 |
Total holds: 0
Grupa katalogowa 1211.
Ustanowiona 8 kwietnia 1986 r. ; Zamiast BN-64/A-82002.
