Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Gdynia : Akademia Morska w Gdyni, 2016.Edition: Wyd. 2 poprawione i uzupełnioneDescription: 160 s. : il. ; 25 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788374212595
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mg 40 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140328
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 42 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000140313
Total holds: 0

Bibliogr. s. 159-160.

Skrypt dla studentów kierunku Towaroznawstwo.