Pionowe koła serowarskie - Podstawowe parametry i główne wymiary BN-89/2612-01 / [Andrzej Nowicki, Mariusz Łukasik ; oprac. Instytut Maszyn Spożywczych, Warszawa].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-89/2612-01
- Nr ujednolicony : BN-2612-01:1989
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-4387 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140388 |
Na s. tyt. Norma Branżowa.
Grupa katalogowa 0472.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona przez Instytut Maszyn Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 3 maja 1989 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 października 1989 r.
Zgłoszona przez Instytut Maszyn Spożywczych ; Ustanowiona przez Dyrektora Instytutu Maszyn Spożywczych dnia 3 maja 1989 r. jako norma obowiązujaca od dnia 1 października 1989 r.