Czynności technologiczne w piekarstwie - Nazwy i określenia BN-91/8070-03 / [Maria Kowalczuk i Zofia Miłosz ; oprac. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- BN-91/8070-03
- Nr ujednolicony: BN-8070-03:1991
- Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-4581 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140425 |
Liczba zamówień: 0
Grupa katalogowa 1200.
Na str. tyt.: Norma branżowa.
Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1991 r. ; Zastępuje BN-69/8070-03.
Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1991 r. ; Zastępuje BN-69/8070-03.