Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Czynności technologiczne w piekarstwie - Nazwy i określenia BN-91/8070-03 / [Maria Kowalczuk i Zofia Miłosz ; oprac. Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego, Warszawa].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1991.Opis: 5 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • BN-91/8070-03
  • Nr ujednolicony: BN-8070-03:1991
Tematy: Inna postać fizyczna:
  • Dostępny również jako dokument elektroniczny.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-4581 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140425
Liczba zamówień: 0

Grupa katalogowa 1200.

Na str. tyt.: Norma branżowa.

Dostępny również jako dokument elektroniczny.

Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1991 r. ; Zastępuje BN-69/8070-03.

Zgłoszona przez Zakład Badawczy Przemysłu Piekarskiego ; Ustanowiona przez Dyrektora Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego dnia 12 kwietnia 1991 r. jako norma obowiązująca od dnia 1 października 1991 r. ; Zastępuje BN-69/8070-03.