Aparaty płytowe do termicznej obróbki płynów spożywczych - Typy, podstawowe parametry, wymiary i wymagania PN-91/A-55547 / Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1991.Description: 2 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Plate heat exchangers for the food industry - Types, basic parameters dimensions and requirements [Other title]
- PN-91/A-55547
- Nr ujednolicony: PN-A-55547:1991
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-4622 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140532 |
Total holds: 0
ICS 67.260.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości dnia 8 maja 1991 r.
