Baner ze zdjęciem biblioteki

Aparaty płytowe do termicznej obróbki płynów spożywczych - Typy, podstawowe parametry, wymiary i wymagania PN-91/A-55547 / Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1991.Description: 2 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: xx002997739Inne nry kontrolne: (OCoLC)1414145770 Other title:
  • Plate heat exchangers for the food industry - Types, basic parameters dimensions and requirements [Other title]
  • PN-91/A-55547
  • Nr ujednolicony: PN-A-55547:1991
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-4622 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000140532
Total holds: 0

ICS 67.260.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości dnia 8 maja 1991 r.