Półprodukty piekarskie - Metody badań PN-92/A-74100 / Polski Komitet Normalizacji Miar i Jakości.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa, 1992.Description: 4 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- PN-92/A-74100
- Baker/s semi-finished products - Test methods
- Nr ujednolicony: PN-92-A-74100:1992
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-4716 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140594 |
Total holds: 0
Grupa katalogowa 1239.
Zamiast BN-78/8070-07 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacji, Miar i Jakości 30 czerwca 1992 r.
