Nanotechnologia żywności / Piotr Tomasik ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, 2016.Description: 95 s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788393663675
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157581 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132862 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132869 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 6-7.
