Ekologiczna żywność, jej produkcja i dystrybucja / Magdalena Jaworska ; Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Krakowska Wyższa Szkoła Promocji Zdrowia, 2016.Description: 112 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788365545008
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157586 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000132867 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nf 31 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000132874 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 110-112.
